Aqua Marine termékcsalád

Aqua Marine termékcsalád

Új termékcsaláddal bővült webshopunk kínálata. Az Aqua Marina termékek elsősorban szabadidős felfújható sporteszközök, amelyek kiváló minőségben készülnek a vízisportok szerelmeseinek!

Ami nekünk megtetszett az Aqua Marina termékekben, hogy nem csak hagyományos eszközöket gyártanak, hanem elrugaszkodva kicsit a megszokott dolgoktól egészen egyedi és praktikus termékek születtek. A termékek nagy része csomagban tartalmazza a hozzá szükséges evezőt, pumpát, hordtáskát, használati utasítást és vészesetre egy javítókészletet is. Így ezeket nem szükséges külön megvásárolni, és sok pénzt takaríthatunk meg. (A termékek adatlapja tartalmazza a csomag tartalmának pontos leírását.) A termékekre jellemző továbbá, hogy fel vannak szerelve minden olyan praktikus dologgal (pl. csomagrögzítő, kapaszkódó, foganytú, csúszásgátló, lábtartó, evezőtartó) amire szükségünk lehet.

SUP különlegességek
A szokásos gyerek és felnőtt deszkákon kívül speciális kialakítások is születtek: jógázáshoz, horgászathoz, sporthoz, családi kivitel, kajakká alakítható kivitel, szörfvitorlával felszerelt kivitel.

Elektromos hajtás
Szintén egyedülálló újdonságként lehet kapni egy elektromos hajtást, amely elsősorban SUP-okra szerelhető. Karra rögzíthető vezetéknélküli távirányítóval rendelkezik, így ha elfáradunk, akkor is élvezhetjük a hullámokat.

Egyéb termékek

Felfújható kajakok, vízi platform, evezők, egyéb kiegészítők.

TERMÉKEK MEGTEKINTÉSE és RENDELÉS >>