Kollégáink minden nap azon dolgoznak, hogy Önnek tökéletes szolgáltatást tudjunk nyújtani! Kérjük a webshop használatakor vegye figyelembe az alábbiakat:

1. Webshop használata

Webshopunkban való vásárlás első feltétele a regisztrálás. A személyes fiókját a képernyő jobb felső sarkában érheti el. A fiók létrehozásakor (regisztráció) meg kell adnia személyes adatait, elérhetőségeit, szállítási és számlázási adatokat. Amint létrehozta személyes profilját, már készen áll a vásárlásra. Válassza ki a kívánt termékeket, mennyiséget és kattintson a "Kosárba" ikonra. A válogatás után kattintson a Kosárra (jobb felső sarokban), és ellenőrizze a rendelni kívánt termékeket. Majd lépésről-lépésre ellenőrizze a címeit, válasszon szállítási és fizetési módot. Kérjük, csak akkor küldje el rendelését, ha mindent rendben talált! A rendelés folyamatáról email értesítéseket fog kapni.

Személyes fiókjába való visszatéréskor (Bejelentkezés) nyomon követheti korábbi rendeléseit, új rendelést adhat le, módosíthat adatain (leadott rendelésekre nem vonatkozik), vagy akár kívánságlistára helyezhet termékeket, amit majd később meg szeretne vásárolni (nem kötelező).

Kérjük jelszavát diszkréten kezelje, ne adja ki másnak! Ha másnak is van hozzáférése az adott eszközhöz, kérjük minden rendelés után kattintson a Kijelentkezésre!

Amennyiben Önnek nehézséget, ill. kényelmetlenséget okoz a webshop használata, kérjen tőlünk segítséget, vagy adja le rendelését emailen vagy telefonon!

2. Szállítás

Webshopunkban a jelenleg elérhető szállítási módok:

- Személyes átvétel (Terméket személyesen veheti át üzletünkben: Magyarország, 8636 Balatonszemes, BH kikötő)
- Házhozszállítás futárszolgálattal

Előfordulhat, hogy rajtunk kívül álló okok miatt a kiválasztott szállítási mód nem alkalmazható az adott rendeléshez (pl. szállítási cím, csomag mérete). Ebben az esetben más opciót keresünk, és felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy egyeztessünk a lehetőségekről.

3. Fizetés

Webshopunkban a jelenleg elérhető fizetési módok:

- Készpénzes fizetés (Ön a termék átvételekor fizeti rendelésének összegét, készpénzben. Ez személyes átvétel esetén üzletünkben történik, utánvétes szállításnál, pedig a futárnak kell átadni a készpénzt.)
- Előre utalás (Amennyiben ezt az opciót választja, rendelés leadása után emailben fogja megkapni az utaláshoz szükséges adatokat. Amint beérkezik hozzánk az összeg, küldjük Önnek a csomagot, ill. értesítjük az átvétel lehetőségéről. Kérjük vegye figyelembe a banki tranzakció átfutási idejét (országonként és bankonként eltérő lehet)!)

4. Garancia

Termékeink nagy részére 1-3 évig terjedő gyártói garanciát biztosítunk. Sőt egyes termékeinkre örök garanciát biztosítunk! Garancia kizárólag a gyártási hibákra vonatkozik. A nem rendeltetésszerű használatból eredő sérülésekre, hibákra nem tudunk garanciás cserét biztosítani.
Garancia érvényesítésének módja: a tapasztalt hiányosságot, hibát fényképpel és leírással együtt küldje el nekünk emailen. Szükség esetén postázza vissza címünkre (ennek költségei a Vásárlót terhelik). Amennyiben cégünk nem tudja megítélni a garancia érvényesítésének jogosságát, a termék bevizsgálásánál a gyártó cég segítségét kérjük. Amennyiben jogosnak ítéljük panaszát, a terméket cseréljük (ill. készlethiány esetén a termék árát visszafizetjük).

A garancia időtartama a termékek adatlapjain találhatóak. Amennyiben még sem került feltüntetésre az adott terméknél, vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot!

5. Termék adatlapok

A termékekről készült ábrák, fotók, technikai adatok tájékoztató jellegűek. Mivel ezeknek nagy részét beszállítónk adja át számunkra, így ellenőrzés hiányában nem tudunk ezekért felelősséget vállalni. Egyes esetekben a valóság kis mértékben eltérhet a feltüntetett adatoktól. A képen látható kiegészítők nem minden esetben képezik a csomag tartalmát, de ezt igyekszünk egyértelműen feltüntetni. Amennyiben kérdése merül fel, vagy egyes specifikációk különösen fontosak az Ön számára, forduljon hozzánk kérdésével!

6. Csomag tartalma

A termékek nagy része angol nyelvű ábrákkal, ismertetőkkel vannak ellátva. Amennyiben más nyelven való tájékoztatásra is szüksége van, kérjük keressen minket!

A számlát mindig a csomaggal együtt küldjük, ill. adjuk át, amin mindig az Ön által megadott Számlázási cím szerepel.

A képen látható kiegészítők nem minden esetben képezik a csomag tartalmát, de ezt igyekszünk egyértelműen feltüntetni.

7. Biztonság

Termékeink megfelelnek minden szükséges nemzetközi előírásnak. A gyártás során nagy figyelmet fordítanak az anyagok minőségére és a kialakítások kockázatmentességére.

Kérjük az üzembe helyezés során Ön is tartsa figyelembe az adott helyre, és az adott termékre szóló előírásokat, szabályokat. Speciális dolgokban kérje szakember segítségét! A nem megfelelő üzembehelyezésből, vagy helytelen használatból eredő károkért, ill. balesetekért, cégünk felelősséget nem vállal!

A termékek részletes leírásáról (felhasznált anyagok, kialakítások, stb.) a termék adatlapok és letölthető dokumentumok mellett, Technikai információk oldalon tájékozódhat.

Kérjük bejelentkezési jelszavát diszkréten kezelje, ne adja ki másnak! Ha másnak is van hozzáférése az adott eszközhöz, kérjük minden rendelés után kattintson a Kijelentkezésre!

8. Adatvédelem

Az adatok tárolására, archiválására, és kezelésére a DotRoll Kft.-t bízta meg, aki vállalta az adatok bizalmas kezelését, azokat a fennálló jogviszony alapján harmadik félnek nem adja ki, és szerverein biztonságosan, a Linkmen Yacht Kft. által, a meghatározott rendelkezésre állási időben, szabadon megtekinthető módon tárolja. Biztonságos tárolás alatt értjük a megfelelő jelszavakkal, és csak lokális hozzáférési lehetőséggel védett adatbázist, melynek fájljai szabadon nem böngészhetőek.
Továbbá regisztráláskor hozzájárul ahhoz, hogy hírlevelet küldjünk Önnek az Aquaglide aktuális információival.

Amennyiben további kérdése van a fent leírtakkal vagy mással kapcsolatban, kérjük keressen minket elérhetőségeinken!